Cinci romani au fost selectionati sa poarte flacara olimpica pentru tara noastra in cadrul cursei de purtare a tortei din Londra 2012.

Cinci romani au fost selectionati de Samsung pentru a purta Torta Olimpica, in cadrul campaniei „Pasiuni care schimba vieti". Ei sunt Bogdan Cismariu, Adrian Hadean, Marius Radu, Cristina Bogdan si Catalin Stelian.

Jocurile Olimpice de la Londra: Romania va debuta la inele


Pasiunile celor cinci nominalizati au inspirat oamenii prin contributia importanta pe care au avut-o in cadrul comunitatilor lor locale, reusind sa faca o diferenta pentru membrii acestora,
scrie mediafax.

Sambata, 19 mai, va incepe calatoria de 70 de zile pentru Cursa de Purtare a Tortei Olimpice din Londra 2012. Se vor parcurge diferite zone culturale, o mie de orase si provincii de-a lungul rutei de 8 mii de mile, scopul urmand sa marcheze startul oficial al Jocurilor Olimpice prin sosirea celebra la Stadionul Olimpic din 27 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.