Cei trei au fost pe National Arena sa se asigure ca stadionul este pregatit pentru meciul de pe 16 februarie, cu Twente.

Sorin Oprescu impreuna cu Mircea Sandu si Gigi Becali s-au dus pe Arena Natioanla sa inspecteze starea in care se afla gazonul. "Sa mor daca daca ma asteptam sa arate atat de bine. Asta dovedeste ca instalatia de incalzire functioneaza. Sper sa se poata juca in conditii bune", a declarat Oprescu.

Edilul a precizat ca va fi totusi nevoie de inlocuirea gazonului asa cum au recomandat inspectorii UEFA. "Daca Steaua se va califica va putea evolua pe arena. Toti o vor putea face dar dupa aceea vom respecta recomandarile UEFA si ne vom apuca sa schimbam gazonul ca sa nu mai avem surprize placute" , a mai spus acesta, conform mediafax.

Becali si Sandu s-au aratat si ei multumiti de starea in care se afla gazonul, avand in vedere conditiile meteorologice dure din ultimele saptamani.

"Sa vina presa sa vada ca nu este gheata, ci iarba si ca nu exista riscul sa pierdem cu 3-0 dupa cum a spus Dumitru Dragomir. Eu inteleg ca gazonul e protejat de o folie speciala, dar de unde verdele asta asa frumos?
In cazul in care va fi ger, am inteles ca se va trage copertina. Inca este posibil sa revenim in Ghencea pentru antrenamente, iar meciurile le vom disputa jumatate in Ghencea, jumatate pe Arena Nationala. Meciurile importante le vom disputa pe Arena Nationala, iar restul in Ghencea", a mai spus Becali, potrivit OnlineSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.