Dupa meciul pierdut cu jucatoarea italiana Sara Errani, Sorana Carstea paraseste tabloul de simplu al competitiei de la Melbourne.

Desi Sorana a castigat primul set al meciului cu 6 - 7 (6), le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 6 - 0 si 6 - 2. Odata cu eliminarea Soranei, Romania a ramas fara reprezentanti pe tabloul de simplu al competitiei de la Melbourne.

In timpul meciului, Sorana a necesitat de doua ori interventia medicilor din cauza unei accidentari la spate, potrivit hotnews.ro.

Errani a profitat de erorile nefortate ale Soranei, italianca impunandu-se cu 6-0 si 6-2 pentru o calificare in turul patru al turneului din Australia.

De asemene, Monica Niculescu a parasit competitia de simplu, dupa ce a pierdut meciul cu daneza Caroline Wozniacki. Ea va continua sa joace in concursul de dublu impreuna cu Irina Camelia Begu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.