Mircea Lucescu ar putea fi externat saptamana viitoare.

Starea lui Mircea Lucescu este buna, i-au fost scoase ambele tuburi de dren, nu mai are sange in cavitatea toracica, iar echipa pluridisciplinara ar putea lua in calcul, dupa examenul complex la care va fi supus luni, externarea in cursul saptamanii viitoare, a spus purtatorul de cuvant al SUUB.

"Are o stare buna. Continua recuperarea. I-au fost scoase ambele tuburi de dren si nu mai are sange in cavitatea toracica", a declarat, potrivit MEDIAFAX, medicul Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

El a mai spus ca, luni, o echipa pluridisciplinara va face noi analize antrenorului.

"Daca analizele vor fi bune, echipa pluridisciplinara ar putea lua in calcul externarea lui Mircea Lucescu in cursul saptamanii viitoare. Pentru fracturile costale, Mircea Lucescu poate sta si acasa. Nu trebuie sa stai in spital pana la solutionarea fracturilor costale", a mai spus dr Bogdan Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.