Fostul sef al arbitrilor Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea vor fi eliberati din arest in urma deciziei de luni a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Instanta suprema a admis recursurile celor doi impotriva unei incheieri a Curtii de Apel Bucuresti prin care li s-au respins cererile de eliberare provizorie sub control judiciar facute in cadrul procesului penal in care acestia au fost trimis si in judecata.

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea au fost trimisi in judecata, in 19 octombrie, de procurorii DNA, care ii acuza de luare si, respectiv, dare de mita, potrivit MEDIAFAX.
Vasile Avram, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, in prezent suspendat, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita, in forma continuata si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura directa cu o infractiune de coruptie.

Alaturi de Avram a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, omul de afaceri Sorin-Ioan Terbea, acuzat de dare de mita, in forma continuata.

In acelasi dosar vor fi judecati si Adrian Penciu, avocat in Baroul Giurgiu, acuzat de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si favorizarea infractorului, ambele in legatura directa cu o infractiune de coruptie, Vasile-Constantin Chiorean, receptioner la un hotel din Tirgu-Mures detinut de o societate controlata de Terbea, acuzat de complicitate la dare de mita si la luare de mita, precum si Nicolae Iacobescu, acuzat de complicitate la dare de mita si la luare de mita, ambele in forma continuata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.