Selectionerul considera ca Luxemburgul este o echipa extrem de periculoasa si crede ca Tamas si Mutu ar avea o sansa sa revina la nationala.

"N-am vorbit cu Adrian Mutu, dar nu poate el la telefon sa ma convinga sa revin asupra deciziei. Si Tamas, si Mutu ar avea o sansa sa fie din nou convocati daca Romania ar invinge in aceste doua jocuri. Deci baietii ar trebuie sa joace si pentru ei in aceste doua meciuri", a spus Piturca, potrivit MEDIAFAX.

Selectionerul a mentionat ca doar fundasul echipei FC Porto Cristian Sapunaru i-a mentionat ca Romania are nevoie de Mutu si Tamas. "Nu s-a rugat niciun jucator de mine sa-i convoc din nou. A fost doar in discutia cu Sapunaru, el mi-a zis ca avem nevoie de ei. Eu i-am raspuns: "Stiu ca avem nevoie de ei, nu trebuie sa-mi spui tu"", a relatat Piturca.

Jucatorii Adrian Mutu si Gabriel Tamas nu au evoluat in meciul amical San Marino, din 10 august, ei fiind exclusi din lotul pentru aceasta partida de selectionerul Victor Piturca, dupa ce s-au prezentat cu intarziere la hotelul unde era cazata echipa nationala. Dupa meci, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca cei doi jucatori nu vor mai fi convocati la echipa nationala.

"Cel mai important este primul joc, cel cu Luxemburg. Este o echipa extrem de periculoasa. Daca pierdem va fi o tragedie, asa suntem noi. Ei au facut progrese remarcabile. Au avut rezultate bune in ultimul timp. Au o pregatire fizica foarte buna, stau chiar mai bine fizic decat jucatorii nostri. Trebuie sa trecem de Luxemburg sa vedem cum e cu Franta", a continuat selectioneru, potrivit realitatea.net .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.