Reprezentativa Romaniei va intalni selectionatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei si Andorrei in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorti de sambata, de la Rio de Janeiro.

Tragerea la sorti pentru zona Europa a fost efectuata de fostul mare fotbalist Ronaldo si de jucatorul echipei FC Santos, Paulo Ganso, scrie mediafax.

Preliminariile CM-2014 se vor disputa in perioada 7 septembrie 2012 - 15 octombrie 2013.


Grupa A: Croatia, Serbia, Belgia, Scotia, Macedonia, Tara Galilor

Grupa B: Italia, Danemarca, Cehia, Bulgaria, Armenia, Malta

Grupa C: Germania, Suedia, Irlanda, Austria, Insulele Feroe, Kazahstan

Grupa D: Olanda, Turcia, Ungaria, Romania, Estonia, Andora

Grupa E: Norvegia, Slovenia, Elvetia, Albania, Cipru, Islanda

Grupa F: Portugalia, Rusia, Israel, Irlanda de Nord, Azerbaidjan, Luxemburg

Grupa G: Grecia, Slovacia, Bosnia, Lituania, Letonia, Lichtenstein

Grupa H: Anglia, Muntenegru, Ucraina, Polonia, Moldova, San Marino

Grupa I: Spania, Franta, Belarus, Georgia, Finlanda

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, sambata, ca Olanda este favorita grupei D de calificare la CM-2014, apreciind ca Romania, Turcia si Ungaria vor lupta pentru locul doi.

  • "E o grupa echilibrata, cu trei adversare foarte bune, Olanda, Turcia si Ungaria. Eu cred ca Olanda e clar favorita grupei, este echipa cea mai puternica, sunt trei echipe totusi care se vor bate pentru locul doi: Turcia, Ungaria si Romania. Dar eu cred ca nici Estonia nu trebuie scoasa din cursa. Oricum, Andorra si Estonia sunt doua echipe de la care nu ai voie sa nu iei sase puncte. Daca picam cu Norvegia sau Grecia in grupa, era clar ca sansele noastre cresteau, dar nici asa nu e rau, cred ca ne putem bate pentru locul 2", a declarat Sandu, conform stirileprotv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.