Selectionerul Razvan Lucescu a declarat ca regreta decizia capitanului Cristian Chivu de a se retrage din echipa nationala, dar ca o respecta.

"Regret decizia lui Cristi Chivu, este un jucator imens, un om de mare caracter, un exemplu pentru toti copiii din Romania. N-am decat sa respect aceasta decizie. A fost capitanul echipei multa vreme, in acei doi ani de cand am venit eu. Am un raport foarte bun cu el si imi pare rau pentru decizia luata si este o pierdere, asa cum a fost si in situatia lui Mirel Radoi. Am incercat sa-l conving, dar el stie mai bine ce trebuie sa faca, ii respect decizia", a declarat Lucescu, citeaza MEDIAFAX.

Razvan Lucescu a afirmat ca a discutat de mai multe ori cu Chivu despre o posibila retragere.

"Discutii au fost, am incercat in mai multe randuri sa-l conving. El isi cunoaste mai bine fizicul. Discutiile cu el au avut loc de mult timp, nu este prima data, am mai avut discutii cu mai multi jucatori inainte de numirea mea ca antrenor si am reusit sa-i conving", a adaugat Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.