Raffael Sandor, acuzat de uciderea fostului handbalist roman, a oferit un motiv cel putin socant pentru altercatia in care l-a ucis pe Cozma. "S-a uitat urat!"

Procesul in cazul marian Cozma continua la Tribunalul din Veszprem, informeaza realitatea.net .

Instanta a analizat cu atentie imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local. Astfel, s-a stabilit ca primul care l-a atacat pe Marian Cozma a fost Rafael Sandor, urmat in ordine de Victor Nemeth, Ivan Stojka si Pal Gabor.

Raffael Sandor, cel acuzat de uciderea fostului handbalist roman, a oferit un motiv cel putin socant pentru altercatia in care l-a ucis pe Cozma. "S-a uitat urat!", a spus Sandor.

Acelasi lucru l-a sustinut si Nemeth Gyozo, cel de la care a inceput practic cearta cu Cozma, dupa ce cei doi s-au ciocnit in timp ce dansau.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesic, grav raniti si ei.

Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.