Antrenorul Rapidului, Marius Sumudica, este acuzat de o parte a vestiarului alb-visiniu ca a instigat galeria sa bage frica in jucatori.

Simtindu-se parasit de conducatori, Marius Sumudica a cautat aliati in peluza inaintea partidei cu Gaz Metan (2-1). Liderii galeriei au fost vazuti in zilele premergatoare partidei la baza de la Pro Rapid. Fotbalisti din lot suspecteaza ca ultrasii ar fi venit la insistentele antrenorului, informeaza gsp.ro .

Sub protectia anonimatului, citiva alb-visinii au povestit:

"N-am inteles din prima ce se petrece, abia dupa ce-am vazut ce s-a intimplat in timpul jocului cu mediesenii ne-am dat seama ce regie s-a pus la cale. Sumi a vrut sa puna presiune pe noi, practic ne-a dat pe mina suporterilor. Cum sa chemi fanii in cantonament sa le ceri sa strige pentru tine?! Galeria a afisat la meci numai bannere care loveau in noi sau care il ridicau in slavi pe Sumudica.

Probabil, toate la initiativa lui. Prin ce-a facut, antrenorul ne-a furat victoria. Si-a luat portia de laude pentru succes in locul nostru, iar din cauza lui s-a iscat razboiul asta dintre galerie si noi".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.