Fortele de ordine sunt ingrijorate ca fanii celor doua echipe, infratiti, ar pleca in cautarea celui care a spanzurat o papusa reprezentandu-l pe Avram Iancu.

Galeriile lui Dinamo si Universitatea Cluj se vor revedea maine. Este un meci in care Jandarmeria nu prea ar avea de ce sa-si faca probleme, pentru ca cele doua "tifoserii" sunt infratite, informeaza prosport.ro .

Altul este motivul de ingrijorare pentru fortele de ordine, anume protectia extremistului maghiar Csibi Barna. Fanaticii celor doua peluze vor sa-l caute pe acesta in ziua meciului, interesandu-se daca functionarul a ajuns la Abrud, unde extremistul a fost mutat ca o sanctiune disciplinara.

Pe 15 martie, de ziua nationala a Ungariei, functionarul public Csibi Barna a spanzurat simbolic o papusa care-l infatisa pe Avram Iancu in centrul orasului Miercurea-Ciuc, chiar in fata unor copii.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.