"Biletele vor fi scoase la vanzare in luna mai. Biletele sunt intre 15 si 50 de euro. O loja este 5.000 de euro pentru 12 persoane si un bilet VIP va fi de 100 de euro. Sunt 42 de loje. Cred ca vom avea un milion-un milion doua sute de euro din incasari, cam cat le dam argentinienilor", a spus Sandu, la Digisport.

Seful FRF a afirmat ca la aceasta intalnire este posibil sa fie prezent si presedintele FIFA, Sepp Blatter. "Probabil va veni Blatter. Platini (nr. - presedintele UEFA) nu poate veni ca are o alta actiune.

Probabil vor mai veni doi-trei membri ai Comitetului Executiv al UEFA si cativa reprezentanti ai FIFA. La acea data sunt multe meciuri amicale si toata lumea merge sa-si vada echipele proprii", a precizat presedintele FRF, citat de MEDIAFAX.

Mircea Sandu a asigurat ca stadionul va fi finalizat la timp, mentionand ca autoritatile au sustinut ducerea la bun sfarsit a proiectului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.