Infrangerea rusinoasa cu FC Brasov, scor 0-3, i-a fost fatala antrenorului din Ghencea. Cine ii va lua locul?

Lacatus a decis sa renunte la Steaua luni, dupa meciul de duminica cu FC Brasov. [Stelistii, in genunchi in fata galeriei].

Gigi Becali si Marius Lacatus s-au intalnit astazi la stadion si au decis ca pentru binele Stelei este mai bine ca antrenorul sa isi dea demisia.

Becali a anuntat inca de duminica seara ca asteapta demisia de onoare a lui Lacatus. "Lacatus a venit in fata echipei si a anuntat ca-si da demisia, a plecat", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Nu stie insa cine va fi inlocuitorul lui Lacatus la Steaua. "Am anticipat plecarea lui Lacatus, dar nu stiu inca cine va veni. Nu stiu cine va fi antrenor. Deocamdata antrenamentele le tin Edi Iordanescu si Caramarin", a adaugat finantatorul Stelei.

Se pare insa singurul antrenor pe care Becali il doreste pe banca tehnica dupa plecarea lui Marius Lacatus este tehnicianul Cosmin Olaroiu, caruia ii va indeplini toate pretentiile pentru a accepta sa conduca formatia "ros-albastra".

"Din vara voi aduce un antrenor care sa fie de valoare. Singurul antrenor la care ma gandesc e Olaroiu. L-am sunat si aseara si azi dimineata, dar n-a raspuns, era prea noapte si prea dimineata, probabil. O sa-l mai caut si acum. Poate nu vine acum, poate vine in vara. Toate pretentiile lui i le voi respecta numai ca sa vina antrenor. Mi-as dori din toata inima sa vina. Daca nu vine acum Olaroiu, stam inca trei luni de zile si asteptam"
, a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.