Site-urile italiene noteaza dupa victoria de duminica obtinuta cu Palermo ca echipa este altfel cu Adrian Mutu in teren, care face sa revina soarele.

"Cine nu dorea ca el sa revina in echipa ar face bine sa taca. Romanul poate face sa revina soarele pentru echipa viola. (..) In sfarsit trei puncte in deplasare si o evolutie buna a echipei. Cu siguranta cu Mutu in teren este cu totul altceva", noteaza calciotoscano.it, care i-a acordat lui Mutu nota 6,5, citeaza MEDIAFAX.

Violanews.com l-a notat pe Mutu cu 7, mentionand faptul ca "Fiorentina este alta cu el in teren. Il ajuta pe Gilardino, porneste actiuni, e mereu periculos. Pasa fantastica pentru Gilardino, pacat ca sutul acestuia nu a fost precis", mentioneaza sursa citata.

Totodata, Datasport.it precizeaza ca fotbalistul roman este util Fiorentinei pentru ca ofera atacului viola "creativitate si ingeniozitate".

"Fenomenul s-a intors. Am scris acest lucru de multe ori, speram ca aceasta este ultima. Cu romanul in teren vin ocaziile", noteaza si fiorentinanews.com. Atacantul roman Adrian Mutu a fost titular in echipa ACF Fiorentina, in meciul castigat duminica pe terenul gruparii US Palermo, scor 4-2, pentru prima oara dupa suspendarea sa din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.