Structura de rezistenta si cea metalica de la stadionul "Lia Manoliu" au fost finalziate, astfel ca stadiul lucrarilor este cel preconizat, inaugurarea oficiala urmand sa aiba loc la inceputul lunii august 2011 prin meciul Romania - Argentina, a declarat astazi primarul general Sorin Oprescu.

"Asa cum am promis, lucrarile se vor termina conform termenului stabilit. In prezent, este finalizata structura stadionului, urmand sa inceapa lucrarile pentru montarea acoperisului. Totodata, au fost incepute si lucrarile de amenajare din jurul arenei, odata ce vremea va permite urmand sa fie pus gazonul", a spus Oprescu dupa vizita la stadionul Lia Manoliu, pentru verificarea stadiului lucrarilor.

Potrivit edilului sef al Capitalei, inaugurarea oficiala a stadionului va fi facuta la inceputul lunii august 2011, prin organizarea meciului dintre echipele Romaniei si Argentinei, potrivit MEDIAFAX.

"Dupa meci se vor mai organiza o serie de evenimente dupa care va urma finala Ligii Europa", a precizat Sorin Oprescu.
La stadionul Lia Manoliu a fost prezent, joi, si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, insa acesta nu a facut declaratii.

Valoarea investitiei la Stadionul National Lia Manoliu a fost suplimentata cu aproximativ 92 milioane de lei, in sedinta CGMB din 29 octombrie
.

In timpul unei vizite la stadion, in 26 octombrie, Sorin Oprescu a spus ca investitia va fi finalizata cu resurse financiare ale municipalitatii, care a fost nevoita sa renunte la alte proiecte, in conditiile in care Guvernul nu si-a onorat obligatiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.