Patronul Stelei l-a invinovatit si pe arbitru de semiesecul Stelei

La finalul partidei, patronul Gigi Becali i-a reprosat centralului Alexandru Tudor ca a dezavantajat Steaua. "A fost ca picatura chinezeasca! Am avut un penalty in minutul 37, la un fault asupra lui Banel Nicolita. Si trebuia sa-l elimine si pe fundasul care a faultat acolo. Nu cred ca Tudor are ceva cu Steaua, dar are sigur cu Dinamo!", a acuzat Becali. "'Ciinii>> ramin contracandidatii nostri in lupta pentru titlu. Mai ales ca mai au un Tudor, o picatura chinezeasca", a continuat patronul stelist.

"Dupa un asemenea meci trebuie sa se vorbeasca despre fotbal, nu despre arbitraj"
Alexandru Tudor

"Bravo, ai condus bine meciul!"
Observatorul Ioan Igna catre Tudor

CONTRAATAC

Si "ciinii" sint nemultumiti de arbitraj
Dinamovistii au avut mai multe lucruri de reprosat la adresa arbitrajului. Mai intii, ei au solicitat eliminarea lui Banel Nicolita, care avea un galben in minutul 24, atunci cind a facut un tackling intirziat asupra lui Margaritescu. "A lasat avantaj, dar trebuia sa-i dea stelistului al doilea avertisment si sa-l elimine", a declarat un arbitru divizionar A. Extrem de nervos din cauza acestei decizii, Ioan Andone a protestat vehement si a fost la un pas de a intra pe teren, fiind cu greu oprit de arbitrul de rezerva. "Ciinii" au mai solicitat 3 penaltyuri, la doua presupuse henturi ale lui Ogararu si Goian si la un duel Hamutovski - Baltoi. Tudor a procedat insa bine la toate cele 3 faze.

Autocarul "ciinilor", atacat cu pietre

La finalul partidei, citiva suporteri stelisti au aruncat cu pietre in autocarul dinamovistilor, aflat in parcarea stadionului, spargind citeva geamuri (foto). Pentru a nu fi si ei loviti, jucatorii lui Ioan Andone au parasit arena din Ghencea in duba Jandarmeriei. "S-a depasit deja masura! Cei care au facut asta nu prea au cei 7 ani de acasa. Si ne mai miram ca UEFA ne suspenda terenurile", s-a revoltat antrenorul "ciinilor". Observatorul de joc al partidei de aseara, Valentin Alexandru, i-a avertizat pe oficialii stelisti ca "Liga va lua masuri drastice dupa acest incident". Un bolovan aruncat spre autocarul celor din Stefan cel Mare a ricosat in masina lui Lovin.

MM: "Bine ca s-a terminat asa"

Dupa meci, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a declarat: "Cine imi spune ca rezultatul este echitabil ma ia peste picior. Trebuia sa profitam de degringolada de la Dinamo din prima repriza. Adversarii parca aveau bomba la picior. Au mai avut insa un jucator de mare valoare, Zicu, si un antrenor inspirat cind l-a schimbat pe Plesan cu Baltoi. Am luat doua goluri stupide si bine ca s-a terminat meciul pentru ca cine stie ce se mai intimpla".

REACTII STEAUA

"Am avut ghinion la bara lui Iacob, cind ma ridicasem deja in picioare crezind ca e gol. Steaua - Rosenborg, Steaua - Dinamo a fost cam acelasi lucru. Ce sa-i reprosez lui Protasov? Poate doar ca nu a inchis jocul la mijloc la scorul de 2-0"
Gigi Becali

"Puteam invinge la o diferenta de cel putin doua goluri. Numai intimplarea a facut ca scorul final sa fie de 2-2"
George Ogararu

"Daca la pauza era 4-0 pentru noi, dinamovistii nici nu mai ieseau de la vestiare, asa ca sa-si vada de treaba lor"
Mirel Radoi

"Am revazut meciul cu Rosenborg. Dinamo nu a reusit sa treaca centrul terenului in prima repriza"
Victoras Iacob, Steaua

REACTII DINAMO

"Rezultatul e echitabil, urmare a unui joc foarte bun facut de ambele echipe"
Florentin Petre

"Nu a fost vorba de noroc. Noroc ai la cazino, iar noi am jucat fotbal"
Mihaita Plesan

"Puteam invinge pe final, pentru ca stelistii nu mai faceau fata din punct de vedere fizic"
Andrei Margaritescu

"Daca am fi evoluat ca in a doua repriza, adversarii nu aveau nici o sansa"
Cosmin Moti

"In prima repriza Steaua a jucat fantastic si putea sa fie 4-0. S-a simtit absenta lui Claudiu Niculescu, dar s-au vazut si problemele din aparare"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Am sperat la 2-0, pentru ca de asta ne-am facut fotbalisti"
Ianis Zicu, Dinamo

Remiza alba pentru Valerenga

Adversarul Stelei din primul tur al Cupei UEFA, Valerenga, n-a izbutit aseara sa cistige pe teren propriu confruntarea cu Lillestrom, 0-0, dar se mentine in fruntea primei divizii din Norvegia, cu 44 de puncte acumulate in 21 de etape. Fata de partida cu formatia din Ghencea, antrenorul Kjetil Rekdal a trimis pe teren un "11" de start cu 8 nume noi, majoritatea titulari obisnuiti care au fost menajati joia trecuta. Adversara lui Dinamo in Cupa UEFA, Everton, joaca azi cu Arsenal.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.