Dupa doar doua etape disputate, planul lui Victor Piturca pentru regenerarea Stelei e la un pas de implozie.

Tehnicianul s-a certat ieri cu Gigi Becali si i-a anuntat pe colaboratorii sai ca, dupa meciul cu Brasov, vrea sa demisioneze. In plus, tehincianul a refuzat sa faca deplasarea la Brasov, acolo unde stelistii au meci in seara aceasta

Cearta ar fi pornit de la la Gigi care, odata cu revenirea Stelei in prim-planul Ligii I, si-a reinceput show-ul permanent cu care obisnuise in trecut telespectatorii posturilor de televiziune cu profil sportiv, scrie ProSport.

"Gigi, declaratiile tale, oricare ar fi, aduc neliniste la echipa. Nu mai intra in direct la emisiuni", a fost mesajul lui Piti.

Becali s-a enervat. "Piti, eu fac ce vreau pe banii mei. Daca nu iti convine, esti liber sa pleci", a fost mesajul care l-a scos din minti pe tehnician.

  • Declaratiile care au dus la ruptura

Declaratiile pe care Gigi Becali le-a dat in repetate randuri la televizor, desi Piti l-a avertizat ca trebuie sa-si tina gura au fost atat despre suporteri cat si despre relatia dintre ei doi.

"Ce, trebuie sa spuna Dragomir ca eu sint patron si Piturca angajat? O spun si eu, Piturca e angajatul meu la Steaua pentru ca asa e", este una dintre declaratiile lui Becalii care au dus la cearta.

Citeste mai multe declaratii pe sport.ro.

  • Gigi Becali a tinut sa lamureasca situatia

Becali a spus ca cearta a pornit de la neintelegeri materiale, nu de la declaratiile acestuia din aceasta saptamana.

"Eu nu va pot spune clar despre ce e vorba si ce va fi. Ce s-a intamplat iar nu va pot spune … Nu are legatura cu declaratiile date de mine … Problemele sunt legate de garantii materiale. E ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat. E posibil ca maine Piturca sa revina la antrenament”,
a spsu Becali, potrivit sport.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.