La Nyon a avut loc astazi tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Europa.

Echipele romanesti au parte de meciuri tari, cel mai facil adversar fiind cel al Stelei, gruparea elvetiana Grasshoper Zurich. FC Timisoara da peste cel mai mare "nume", Manchester City, considerata cea mai bogata echipa din lume.

Unirea are sansa de a o razbuna pe Dinamo, in fata celor de la Hajduk Split, in timp ce Vasluiul are si ea parte de un duel greu, cu francezii de la Lille, informeaza ProSport.

  • Banatenii sunt optimisti

"Tragerea la sorti este o consecinta a locului pe care l-am ocupat in editia trecuta de campionat. Suntem cu totii vinovati de acest lucru, fapt pentru care vom fi supermotivati sa mergem mai departe. Vom elimina pe Manchester City, asa cum am facut-o si cu Sahtior. N-am fost niciodata mai sigur de acest lucru. Am mare incredere in echipa, in antrenor, in staff, ca ne vom mobiliza asa cum numai noi stim sa o facem cand ajunge cutitul la os. Nu va fi doar un spectacol, va fi o victorie a noastra. Hai, Poli!", a declarat Marian Iancu, presedintele Consiliu de Administratie.

""S-a tras la sorti cel mai puternic adversar posibil pentru noi! Mai greu nu se putea! Ne vom lupta insa si ne vom juca sansa. Cei de la Manchester City sunt favoriti, asta e clar. Stim ce jucatori au in lot, ce fotbalisti au achizitionat in ultima perioada. Favorita din acest meci se cunoaste, dar noi nu ne vom preda!", a continuat Vladimir Petrovic, potrivit site-ului oficial al Timisoarei.

  • Becali tinteste spre finala

Gigi Becali, a trasat deja obiectivul echipei sale in duelul cu elvetienii de la Grasshoppers: "Tinta noastra e sa ajungem in finala. Dar o sa vedem, deocamdata trebuie sa-i eliminam p-astia. Hajduk e echipa grea, daca i-a dat trei goluri lui Dinamo. Am vorbit azi cu Borcea, mi-a zis ca pleaca azi din tara ca sa se mai liniseasca”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

  • Razbunare

Unirea a picat in Europa League cu echipa care a eliminat-o pe Dinamo, Hajduk. "Au si puncte slabe, pe care le-am vazut in meciul de la Bucuresti! O sa le cerem dinamovistilor informatii", a spus Narcis Raducan la Sport.ro.
Citeste si:
Manchester United, AS Roma, Villarreal şi Arsenal, în semifinalele...
Manchester United, AS Roma,...

  • Pronosticul lui Dragomir

"Steaua si Unirea se vor califica sigur. Unirea e echipa serioasa, mai serioasa ca Dinamo. Trecem si de elvetieni. La Vaslui, daca trece de Lille, atunci Porumboiu e tare de tot. Au sanse 50-50, ca are echipa buna Vasluiul. Nu luati inceputul de campionat!", a zis Dragomir la Sport.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.