Echipa lui Maradona a invins Grecia, cu scorul 2-0, devenind astfel fruntasa grupei B.

In urma victoriei, Argentina s-a calificat cu punctajul maxim, de 9 puncte, in timp ce Grecia pleaca acasa cu doar trei puncte acumulate. In urmatorul meci, Argentina si Mexic se vor confrunta in optimile de finala ale competitiei.

Messi a fost de departe omul meciului, cu mai multe interventii periculoase, trimitand o pasa de gol catre Palermo, in minutul '88, dupa ce Demichelis deschisese scorul cu doar 10 minute inainte. Desi invinsa, Grecia a avut parte de o evolutie onorabila.

Grecia:
Tzorvas - Moras, Tziolis, Samaras, Papadopoulos, Karagounis, Vyntra, Torosidis, Kyrgiakos, Sokratis, Katsouranis.
Argentina: Romero - Demichelis, Rodriguez, Burdisso, Bolatti, Veron, Messi, Otamendi, Kun Aguero, Diego Milito, Rodriguez.

  • Coreea de Sud-Nigeria, 2-2

In optimile de finala ale Cupei Mondiale s-a calificat si Coreea de Sud, dupa partida cu Nigeria, scor 2-2. Desi nigerienii au deschis scorul in prima repriza, coreenii au egalat pana la pauza, preluand conducerea in repriza secunda. Nigeria a egalat insa din nou, in urma unui penalty.

Nigeria: Enyeama - Odiah, Yobo, Afolabi, Shittu - Obasi, Etuhu, Ayila, Uche - Kanu, Yakubu. Antrenor: Lars Lagerback.
Coreea de Sud: Sung-Ryong - Du-Ri, Yong-Hyung, Jung Soo, Young-Pyo - Chung Yong, Jung-Woo, Sung Yueng, Ki-Hun, Ji-Sung - Chu-Young. Antrenor: Hun Jung Moo.

Coreea de Sud va intalni in optimi pe Uruguay, echipa fruntasa in grupa A.

  • Clasament Grupa B:

Argentina- 9pct
Coreea de Sud-4 pct
Grecia- 3 pct
Nigeria- 1pct

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.