Victor Piturca si Gigi Becali au negociat la Palatul din Aleea Alexandru preluarea Stelei. Este prima intalnire intre cei doi de cand Becali a anuntat public ca il doreste la Steaua pe fostul selectioner.

Desi a dat de inteles faptul ca negocierile sunt destul de avansate, din respect pebtru Stoichita, care inca este antrenorul Stelei, Victor Piturca nu a vrut sa discute despre sansele unei reveniri in Ghencea. "Daca voi antrena iar la Steaua? Este posibil orice in viata. Toate lucrurile le veti afla la momentul potrivit. Deocamdata nu putem vorbi de Steaua", a spus acesta, relateaza ProSport.

  • Gigi Becali: "Nu mai am treaba cu fotbalul"

La randul sau, Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca din sezonul urmator nu va mai avea treaba cu fotbalul, doar antrenorul urmand sa raspunda de transferurile jucatorilor si rezultatele echipei: "Mai fac eu transferuri? De acum cine vine antrenor raspunde, nu ma intereseaza. Esti platit in functie de rezultate, iei campionatul, un milion prima. Nu iei, nu iei prima. Tu faci transferuri, tu faci tot. In afara de salariu, daca nu faci performanta, asta e. Gata, eu nu mai fac nimic, cravata la gat, pac batista la piept, la meci si cu asta basta. Asa frumos si vin la meci, nu mai am treaba cu fotbalul. Salariul va fi normal de 250-300.000 maxim si prima de campionat 1 milion si nu ma mai intereseza. Daca ar lua Steaua titlul anul asta, cinci milioane donatii la biserici, la muntele Athos, la camine de copii, la orfelinate de batrani, 5 milioane imediat pe loc.", a spus finantatorul.

In ceea ce priveste postul de presedinte, Becali a mentionat ca actualul conducator al FC Brasov, Dinu Gheorghe, este dispus sa vina la Steaua cu conditia sa fie numarul 1 in club. "Ce conditii sa puna Dinu Gheorghe? Sa fie numarul 1 in club... numarul doi adica. Argaseala nu se poate sa plece", a finantatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.