Sportiva romana Alina Dumitru a cucerit medalia de aur la Campionatului European de judo de la Viena, categoria 48 de kilograme.

Campioana olimpica de la Beijing Alina Dumitru s-a impus impotriva unguroaicei Eva Csernoviczki, pe care a invins-o prin ippon, cu 35 de secunde inaintea expirarii timpului regulamentar, scrie realitatea.net.

Medalia este cel de-al saselea titlu european castigat de Dumitru in cariera sa si ii va aduce acesteia un premiu de 2.500 de euro, urmand ca si antrenorul sau sa fie recompensat cu o suma de bani, scrie NewsIn.

Alina mai are in palmares doua medalii de bronz, tot europene, plus doua similare la Campionatele Mondiale si una de aur de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

De asemenea, judoka romanca Corina Oana Caprioriu s-a calificat in finala Campionatului European de judo, categoria 57 kg. In semifinale, sportiva a trecut de italianca Giulia Quintavalle. In finala, romanca o va intalni pe austriaca Sabrina Filzmoser, potrivit ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.