Cei mai iubiti patinatori ai lumii au sustinut aseara un spectacol uluitor, fiind aplaudati minute in sir de catre publicul ce a umplut sala patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Entuziasmat de reactia romanilor, Evgeni Plusenko a declarat la finalul spectacolului ca se simte onorat sa se afle din nou in fata celui mai frumos public din lume: “publicul numarul 1”!

Pentru prima data in Romania, 16 campioni europeni, mondiali si olimpici, in frunte cu Evgeni Plushenco si acompaniati de violonistul Edvin Marton, au oferit aseara publicului roman una dintre cele mai frumoase reprezentatii de patinaj artistic si acrobatii pe gheata, in cadrul unui spectacol fascinant din deja celebra serie Kings on Ice.

Stephane Lambiel, Aliona Savchenko si Robin Szolkowi, Fleur Maxwell, Tatiana Volosozhar si Stanislav Morozov, Denis Ten, Nathalie Pechalat si Fabian Bourzat, Julia Sebestyen, Fiona Zaldura si Dimitri Sukhanov, Sergei Yakimenco, Alexei Polishuk si Robert Cording
au intrat pe rand pe gheata, surprinzand audienta cu cele mai spectaculoase reprezentatii, intr-un show complet, plin de emotie, culoare si rafinament.

Eleganta miscarilor, coregrafiile complexe si acrobatiile extravagante au ridicat sala plina in picioare, publicul aplaudand frenetic executiile celor mai buni patinatori ai lumii.

“Voi sunteti publicul numarul 1 din toata lumea!”, a declarat Evgeni Plushenko la incheierea ultimei reprezentatii, impresionat de reactia spectatorilor romani, carora le-a si dat intalnire dupa incheierea show-ului, alaturi de Edvin Marton, in cadrul unei sesiuni de autografe care s-a prelungit pana aproape de miezul noptii.

Aflat pentru al treilea an in Romania, spectacolul spectacolul Kings on Ice a fost organizat de Amphitrion, compania pastrandu-si promisiunea de a aduce la Bucuresti elitele patinajului mondial pentru un regal absolut de tehnica, rafinament, coregrafii sportive si acrobatii pe gheata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.