Mountain Dew da startul unei noi ierni extreme si te asteapta la cel mai tare turneu de snowboard din Romania, TRY TO FLY TOUR - ajuns la editia a doua. Organizat in perioada 30 ianuarie - 6 martie, turul se desfasoara sub sloganul Riders Wanted si ii asteapta pe pasionatii de snowboard cu adrenalina din plin, distractie si lectii gratuite de zbor.
Turneul va pastra linia trasata anul trecut: 4 etape de sarituri pe Big Air Bag, ce urmeaza a fi notate de catre un juriu profesionist, format din cei mai tari extremeri. Cel mai bun saritor va avea parte de o supradoza de adrenalina, pentru ca marele premiu pus la bataie de Mountain Dew este o tura de heliboarding in Fagaras.
  • Prima etapa este una urbana si va avea loc pe data de 30 ianuarie in Brasov, unde riderii vor testa pentru prima data pe anul acesta uriasa gonflabila adusa chiar in centrul orasului de Mountain Dew.
  • Pentru cea de-a doua etapa, perna Mountain Dew se muta la Cavnic, Maramures pentru data de 13 februarie.
  • Etapa de la Cavnic este precedata de Try to Fly Camp, etapa intermediara de acomodare cu perna de aer, ce incepe de pe data de 2 februarie si tine pana pe 7 februarie.
  • De pe 28 februarie competitia se muta la Valea Dorului, Sinaia.
  • In final, pe 6 martie are loc cea de-a patra etapa care este si Marea Finala a Mountain Dew Try To Fly, in Parcul Tineretului din Bucuresti.

In cadrul fiecarei etape sunt puse la bataie 3 premii principale (podiumul la snowboard) si 3 premii speciale: Best Babe (cea mai buna fata din competitie), Best Skier (cel mai bun schior) si Best Youngblood (cel mai bun tanar inscris in competitie). Valoarea totala a premiilor este de peste 6000 euro (3200 Euro cash + echipamente de la Forum, Special Blend, Four Square + Heli);

Program TRY TO FLY CAMP TOUR 2010:

  • ETAPA I - BRASOV
30 Ianuarie - ETAPA I TTF 2010, Sub Tampa, Brasov
ETAPA II - CAVNIC
02-07 Februarie - CAMP II Mountain Dew TTF 2010
06-07 Februarie - Demo Session
13 Februarie - ETAPA II Mountain Dew TTF 2010
14 Februarie - DEMO Session
  • ETAPA III - SINAIA
20-21 Februarie - DEMO session, Valea Dorului
23-28 Februarie - CAMP III Mountain Dew TTF 2010 (Valea Dorului, Sinaia)
27 Februarie - ETAPA III TTF 2010
28 Februarie - DEMO session
  • FINALA - BUCURESTI
06 Martie - FINALA Mountain Dew TTF 2010, Parcul Tineretului, Bucuresti.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.