Pilotul german Michael Schumacher, care va concura pentru Mercedes in editia 2010, a inceput pregatirea pentru revenirea in Formula 1 si a testat un monopost GP2 pe un circuit din Spania, informeaza editia online a BBC.

Septuplul campion mondial, in varsta de 41 de ani, a efectuat mai multe teste pe circuitul din Jerez, dar nu a avut parte de cele mai bune conditii din cauza temperaturilor scazute si a vantului puternic, relateaza NewsIn.

Schumacher, care s-a retras din Formula 1 la finalul sezonului 2006, va ajuta si la dezvoltarea monopostului de GP2 pentru perioada 2011-2013.

El a condus vara trecuta un monopost de Formula 1 din 2007, cand se pregatea sa-l inlocuiasca pe Felipe Massa la Ferrari, lucru care nu s-a mai intamplat din cauza problemelor medicale cauzate de un accident de motocicleta.

Germanul va continua pregatirile si in urmatoarele doua zile pe circuitul spaniol, iar la 1 februarie va conduce un monopost pe circuitul din Valencia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.