Clubul spaniol Real Madrid vrea sa-l transfere de la AC Milan pe atacantul brazilian Alexandre Pato, pentru care este dispus sa achite 63 de milioane de euro, dar Milan a respins oferta, potrivit editiei online a cotidianului italian La Repubblica.

"Florentino Perez ataca, dar Milan nu cedeaza si tranzactia nu are sanse de reusita in acest moment, ci mai mult la vara. Real Madrid a cheltuit 250 de milioane de euro pe transferuri, dar presedintele clubului nu este inca satisfacut. A deschis perioada de transferuri din iarna cu o senzationala oferta catre Milan: 63 de milioane pentru Pato. Galliani nu este de acord, deoarece Liga Campionilor este o competitie foarte importanta in acest moment pentru echipa italiana", scrie publicatia.

Formatia Real Madrid si-a mai exprimat si in trecut interesul pentru Pato, iar sursa citata mentioneaza ca situatia este la fel ca a lui Kaka, jucator care in cele din urma a fost vandut de AC Milan, desi oficialii spuneau ca acest lucru nu se va intampla, scrie NewsIn. Kaka s-a transferat vara trecuta la Real in schimbul sumei de 67 de milioane de euro.

Cotidianul italian adauga ca oferta de la Real Madrid a fost una oficiala, dar ca Perez stia ca raspunsul va fi unul negativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.