Antrenorul Ioan Andone a declarat, ieri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca are la dispozitie cel mai valoros lot de cand a fost instalat la Dinamo, precizand insa ca exista riscul sa nu realizeze obiectivele echipei daca jucatorii transferati nu se vor adapta stilului formatiei din Stefan cel Mare. "Daca e cel mai bun lot din tara urmeaza sa vedem la sfarsitul sezonului. Dar de cand sunt la Dinamo n-am avut un lot valoros ca acum. E si periculos, pentru ca e posibil sa nu reusesc cu acest lot, pentru ca vor aparea 4-5 jucatori noi in formula de baza si nu stiu cum vor intra in stilul de joc al lui Dinamo", a spus Andone inaintea plecarii spre Republica Moldova.

Tehnicianul spune ca va verifica lotul pe care il are la dispozitie in meciul cu Sheriff Tiraspol: "O sa schimb sistemul de joc chiar din acest meci. O sa incerc, dar, daca nu am solutii, trebuie sa-l schimb din mers pentru ca nu am ce sa fac". Antrenorul i-a multumit public lui Adrian Mihalcea pentru ceea ce a facut la Dinamo. "Se antreneaza cu noi, nu este nici o problema, dar nu intra in vederile mele pentru noul an. Sunt patru atacanti la ora actuala in lotul nostru - Niculescu, Bratu, Baltoi si Chihaia - care a semnat aseara pentru noi, si am socotit ca ei sunt ceea ce ne trebuie la Dinamo", a subliniat Andone, care a precizat ca Dinamo are ca principal obiectiv un parcurs cat mai lung in Cupele Europene.

"Poli pare, nu stiu daca va continua pe aceeasi linie din retur, o echipa cu sanse la Cupe Europene. Deci, pentru retur o sa avem timp sa ne axam si pentru a trage pentru titlu si Cupa Romaniei", a explicat tehnicianul. Din lotul lui Dinamo nu au facut deplasarea pentru meciul cu Sheriff Tiraspol mijlocasul Florentin Petre, care inca nu este refacut complet dupa o accidentare, si fundasul Cosmin Moti. Acesta din urma s-a accidentat in meciul echipei nationale de tineret cu Olanda si este in urma cu pregatirea. Cei doi au programate astazi doua antrenamente la Saftica.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.