Dupa ce a redevenit numarul 1 mondial, tenismena americana Serena Williams a vrut sa imortalizeze momentul si printr-un pictorial nud pentru celebra revista sportiva ESPN.
Chiar daca deseori a fost criticata pentru felul cum arata, Serena a dat dovada de mult curaj si incerdere in sine cand a ales sa poarte doar un zambet pentru publicatia ESPN, in numarul special "The Body Issue".

"Cred ca soldurile mele sunt prea mari. Si bratele mele sunt prea musculoase, prea groase. Cateodata ma uit in oglinda si imi doresc sa mai slabesc. Ar trebui sa fac macar cate o ora de sport pe zi ca sa slabesc. Cateodata incerc sa renunt, dar ma apuca iar indoiala de sine. Vreau ca femeile din intreaga lume sa stie ca e in regula. Poti sa ai orice marime si poti sa ramai frumoasa si pe interior si pe exterior", a declarat tenismena, in varsta de 28 de ani, pentru DailyMail.

Si Serena nu este singura sportiva care renunta la haine pentru “"The Body Issue". Gina Carano, Carl Edwards, Sarah Reinertsen, Adrian Peterson si Dwight Howard vor poza, de asemenea nud , pentru numarul din acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.