Gigi Becali a anuntat sambata seara ca va ceda suporterilor culorile si palmaresul Stelei pana in 2003, atunci cand a preluat clubul, si va crea o noua echipa, care va pastra palmaresul din ultimii sase ani, pe care o va muta pe stadionul din Cotroceni.
"Luni o sa schimb numele clubului din Steaua Bucuresti in Steaua 2003, iar fanilor le voi dona palmaresul, culorile, emblema, tot. Le cesionez gratuit, iar eu voi ramane cu ce am castigat din 2003 si gata. Vreu sa termin odata cu derbedeii astia. Le dau si Cupa Campionilor. Eu am bagat 40 de milioane de euro in club, m-am saturat sa fiu criticat", a spus Becali la GSP TV, anuntand ca ii asteapta pe fani pentru a incheia tranzactia.

Conducatorul gruparii ros-albastre a precizat ca a discutat deja cu proprietarii stadionului din Cotroceni pentru a muta acolo noua echipa. "Am vorbit deja pentru inchirierea stadionului Cotroceni. Le las suporterilor si stadionul din Ghencea".

Anuntul lui Becali a venit la numai cateva ore dupa ce declarase ca este dispus sa vanda clubul oricarui om de afaceri interesat, pretul fiind intre 30 si 40 de milioane de euro, potrivit NewsIn. [Becali: "Vand Steaua pentru 40 de milioane de euro chiar si strainilor"]

Gigi Becali a preluat oficial clubul Steaua in iarna anului 2003, iar in aceasta perioada, formatia din Ghencea a cucerit doua titluri de campioana si a ajuns o data pana in semifinalele Cupei UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.