Sport 27 Iulie 2009 16:13
Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, s-a lovit puternic de zidul de protectie in timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei.
Update: Starea pilotului brazilian Felipe Massa (Ferrari) este stabila dupa operatia pe care a suferit-o sambata, dar va fi supus altor investigatii medicale pentru a se putea descoperi eventuale traume cerebrale, informeaza Reuters, potrivit NewsIn.

Massa a fost operat de urgenta dupa ce a fost lovit in cap si la ochiul stang, in timpul calificarilor, de o piesa de aproximativ 800 de grame cazuta de pe monopostul compatriotului sau Rubens Barrichello, de la Brawn GP.

Massa era cel mai rapid in sesiunea a doua de calificari, iar potrivit imaginilor, pilotul a fost lovit in cap de un obiect, a actionat frana, dar s-a lovit cu viteza de zidul de protectie.

Echipa medicala i-a acordat pilotului primul ajutor, dar acesta a ramas pentru mai multe minute imobilizat in masina, in timp ce a treia sesiune de calificari a inceput cu intarziere din cauza accidentului.

Pilotul brazilian era constient si intins pe o targa in momentul in care a plecat la spital pentru investigatii medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.