Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat vineri ca este vinovat pentru ca, inainte de a ajunge la o intelegere cu Gigi Becali pentru un schimb N'Doye-Semedo, nu s-a interesat de situatia portughezului, care ar fi fost la al doilea transfer intr-un sezon, lucru interzis de regulament

"Transferul lui N'Doye la Steaua a picat definitiv. Este adevarat ca Semedo nu poate evolua la noi. A fost vina mea ca nu m-am interesat sa vad care este situatia lui Semedo. Am vorbit cu domnul Becali si l-am cerut pe Ochirosii, dar mi-a zis ca e netransferabil. Cu Rada m-am inteles, problema a fost cu Semedo. Nu mai doresc alti jucatori de la Steaua, nu vreau nici bani in schimbul lui Semedo", a spus Porumboiu pentru NewsIn.

Finantatorul moldovenilor mai afirma ca atat el, cat si tehnicianul Viorel Moldovan, l-au dorit foarte mult Antonio Semedo, pentru ca mijlocasul este un jucator foarte valoros, asta in ciuda faptului ca patronul Stelei, Gigi Becali, vrea sa scape cu orice pret de acesta: "Nu il dau la alta echipa pe N'Doye, pentru ca acea echipa nu il are pe Semedo. De la Dinamo ce jucatori sa iau? Nu am pe cine. N'Doye este un fotbalist bun si chiar are 31 de ani, nu asa cum s-a spus ca e mai batran. El mai poate juca doi, trei ani fara probleme. Pe Semedo, Viorel Moldovan l-a dorit, fiindca este un jucator foarte valoros, care insa la Steaua nu s-a acomodat, nici nu a jucat pe postul lui. Nu spun ca N'Doye nu este de vanzare, el este in miscare, ca orice jucator din lumea asta".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat joi ca Steaua il va achzitiona pe mijlocasul Ousmane N'Doye, de la FC Vaslui, si in schimbul acestuia ii va ceda formatiei moldovene pe atacantul Antonio Semedo si pe fundasul Ionut Rada. Transferul a intrat in impas, deoarece Semedo ar juca la a treia echipa intr-un sezon, dupa ce a evoluat la CFR si Steaua, lucru interzis de regulament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.