Trei suporteri ai formatiai CFR Cluj au fost sanctionati si le-a fost interzis accesul timp de un la meciurile echipei feroviare in urma partidei cu AS Roma din Liga Campionilor, pentru instigare si participare la scandal, informeaza Jandarmeria Romana printr-un comunicat remis agentiei NewsIn

In urma vizionarii imaginilor video inregistrate de la partida CFR Cluj-AS Roma, din 26 noiembrie, Jandarmeria a identificat trei suporteri ai echipei gazde si i-a sanctionat cu amenda contarventionala de 200 lei fiecare si interzicerea accesului la meciurile de fotbal ale echipei campioane a Romaniei pe o perioada de 1 an, pentru provocare si participare la scandal.

Cu putin inainte de finalul partidei, C.V. de 17 ani din Cluj-Napoca, C. Adrian Sergiu (19 ani) din Gherla si C. Silviu-Mihai (20 ani) din Cluj-Napoca, impreuna cu cei doi identificati anterior (C. Rares - 19 ani si V. Istavan Csaba - 18 ani), au provocat scandal in sectorul destinat galeriei gazda.

Astfel, in momentul de fata, 8 fani ai CFR-ului au interdictie de a patrunde pe stadioane la partidele echipei feroviare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.