"A fost un meci amical din care am castigat doi fotbalisti foarte, foarte buni: Pantilimon si Tanase. Cristian Tanase va fi unul dintre cei mai mari fotbalisti ai acestei tari. E foarte dezinvolt, sigur pe el si are si o scoala buna de fotbal. Se vede ca a facut-o la zi, nu la fara frecventa", a spus Dragomir.

Intrebat daca rezultat obtinut impotriva Georgiei nu este prea putin avand in vederele pretentiile Romaniei, presedintele LPF a replicat: "Nu a fost echipa Romaniei asta, a fost una incropita pentru o partida de verificare. Nu trebuie sa ne ingrijoram. In schimbam, trebuie sa ne speriem de Serbia, deoarece noi mereu am avut meciuri foarte dificile cu ei, iar acum vad ca sunt in mare forma".

Intrebat ce fotbalist a remarcat dintre cei consacrati, Dragomir a raspuns: "Ca de fiecare data, pe Goian, dar acum si pe Marica, parca a scapat de ghinioane".

Echipa nationala a Romaniei a castigat miercuri, scor 2-1, partida amicala cu reprezentativa Georgiei, disputata pe stadionul Dinamo, dupa ce la pauza era condusa cu 1-0. Fotbalistii Cristian Panin (30 de ani), Costel Pantilimon (21 de ani), Adrian Ropotan (22 de ani) si Cristian Tanase (21 de ani) au debutat cu ocazia acestui joc la echipa nationala a Romaniei.