Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, vicepresedintele Alexandru Bunea si directorul general Constantin Zotta si-au prezentat demisiile din functiile pe care le detin in cadrul clubului giulestean din cauza problemelor financiare.

Primul care a demisionat din functie a fost vicepresedintele clubului, Dragos Nedelcu, inca de acum o luna, insa cererea sa a fost acceptata abia in aceste zile de presedintele CA al clubului, Constantin Toma. "Eu am demisionat de o luna, dar nu mi-a fost acceptata demisia", a afirmat Nedelcu pentru NewsIn

Toma a demisionat la randul sau din functie in cursul zilei de marti, insa numai dupa ce a primit si cererile de demisie ale vicepresedintelui CA, Alexandru Bunea, si a directorului general Constantin Zotta.

"Domnul Toma poate da un raspuns in ceea ce priveste demisia celor din conducerea clubului. Voi mai ramane la club timp de 60 de zile. Regret ca ma despart de Rapid pentru ca sunt aici de 8 ani. Am si eu nevoie de o perioada de pauza", a anuntat Zotta.

Reactia oficialilor clubului a venit ca urmare a faptului ca Rapid are mari probleme financiare, iar jucatorii sunt neplatiti de mai multe luni si intentioneaza sa intre in greva, din cauza faptului ca patronul George Copos nu s-a mai inteles cu Fathi Taher pentru vanzarea formatiei. Din acest motiv, ambii au sistat platile catre club inca de acum doua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.