Presedintele gruparii argentiene Boca Juniors, Pedro Pompilio, a decedat, joi, in urma unui stop cardiac, la varsta de 55 de ani, a anuntat Asociatia Argentiana de Fotbal, citata de NewsIn

"Nu pot sa vorbesc, a fost ca fiul meu. A luptat mult, supravietuia intr-un club ca Boca, ceea ce nu este usor", a afirmat plangand presedintele Asociatiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona.

Fostul presedinte al clubului argentinian intre anii 1985-1995, Antonio Alegre, a vorbit la randul sau despre decesul lui Pedro Pompilio: "Sunt trist pentru ca a fost o persoana excelenta. Eram fericit ca el era presedinte la Boca, pentru ca dadea totul pentru aceasta formatie. Era un domn in toata puterea cuvantului, era Boca, iubea Boca".

Pedro Pompilio a preluat presedintia clublui Boca Juniors in decembrie 2007, inlocuindu-l pe Mauricio Macri, iar mandatul sau s-ar fi terminat in 2011. Sefia clubului argentinian va fi preluata de Jorge Amor Ameal.

Conform presei din Argentina, toate activitatile clublui au fost suspendate, inclusiv antrenamentul echipei de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.