"Nu am vazut intalnirea, dar am auzit ca a fost un super meci. Astea sunt partidele adevarate, cu adversari valorosi. Felicitari, merita din plin sa fie campion", a spus Doroftei.

Fostul mare pugilist a explicat amuzat si momentul in care Lucian Bute a fost trimis la podea de adversarul sau: "Se mai intampla sa mai fi si dat de pamant, daca stai in ploaie nu ai cum sa nu te uzi. Cel mai important pentru Bute este ca si-a pastrat centura de campion".

Pugilistul Lucian Bute l-a invins la puncte, sambata dimineata, pe mexicanul Librado Andrade si romanul si-a pastrat astfel centura de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, in cadrul unui meci in care ambii pugilisti au facut cunostinta cu podeaua.

Citeste si:

Toti cei trei arbitri ai meciului de la Montreal l-au vazut castigator pe Lucian Bute, care a inceput bine meciul, a dominat, iar in repriza a 10-a l-a trimis la podea pe Andrade, mexicanul aflandu-se pentru prima data in cariera sa in aceasta ipostaza.

Andrade a trecut cu bine peste acest moment, a rezistat loviturilor si, mai mult, in repriza a 12-a (ultima) l-a trimis si el pe Bute la podea dupa o serie de lovituri. Romanul a fost numarat pana la ultimele secunde si a fost salvat de gongul final.

Aceasta a fost cea de-a 23-a victorie pentru Lucian Bute la profesionisti, pugilistul roman pastrandu-si astfel titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.