Juristul Aurel Marinescu, cel care a incheiat un contract de impresariere cu Dorinel Munteanu, a declarat vineri, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca fostul international roman va semna un contract valabil pe 2 ani cu Steaua, cu drept de prelungire pe inca un sezon

"Dorinel va semna un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe inca unul. Se poarta discutii inca de ieri, inca se negociaza, iar astazi voi mai avea o intalnire cu domnul Gigi Becali. Mai sunt de pus la punct unele detalii, dar daca exista intentii bune de ambele parti, sunt convins ca, probabil chiar si astazi se poate incheia contractul. Domnul Becali si-a dorit un antrenor din generatia tanara, iar in plus, pe mine ma leaga de dansul si o colaborare pe linie politica", a spus Aurel Marinescu.

Juristul, care a incheiat un contract de impresariere cu Dorinel Munteanu inca de acum doi ani, a precizat si care sunt unele clauze stipulate in contractul pe care clientul sau il va semna cu gruparea din Ghencea: "Nu s-au pus presiuni in ceea ce priveste obiectivele, dar Dorinel trebuie sa castige campionatul si sa califice echipa in grupele Ligii Campionilor. In cazul in care clientul meu va fi dat afara de la echipa inainte de expirarea contractului, acesta va primi o suma de bani drept despagubire. De asemenea, Dorinel va avea o clauza care-i va asigura exclusivitate in alcatuirea echipei. O alta clauza stipulata in contract este aceea ca doar Dorinel Munteanu va coordona strategia de transferuri din iarna".

Impresarul lui Dorinel Munteanu a mai afirmat ca cel pe care-l reprezinta mai trebuie doar sa-si rezolve situatia contractuala de la actuala sa echipa, dar este convins ca, in acest sens, nu vor fi probleme din partea oficialilor lui "U" Cluj.

Gigi Becali: 'M-am inteles cu Dorinel, va semna un contract pe doua sezoane cu Steaua'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.