Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a fost ridicat de procurorii anti-coruptie pentru favorizarea infractorului in cazul "Valiza" si ca aceasta este 'plata' pe care o primeste deoarece a sustinut in campania PNL, spre nemultumirea presedintelui Traian Basescu.

"Nu le e rusine?! L-au arestat pe aeroport pe selectionerul Romaniei. Aceasta stire va face ocolul pamantului. Zece insi au fost acolo sa-l aresteze pe Piturca. Ei l-au acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, adica a mea. E un circ ce se intampla. L-au chemat la DNA, sta cinci minute si pleaca. Ma simt vinovat pentru ce i s-a intamplat lui Piturca, pentru ca el a semnat in calitate de martor acel contract de vanzare-cumparare", a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

Au procedat corect procurorii luandu-l pe selectionerul nationalei pe sus din aeroport?

Finantatorul Stelei a explicat ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, se afla in spatele actiunii de pe Aeroportul Henri Coanda, el aducand in discutie si motive politice: "Piturca a sustinut PNL si Traian Basescu comanda DNA, iar oricine e impotriva lui Basescu... El e cel mai rau om din tara asta, dar pe mine nu ma intereseaza de el. Traian Basescu face tot ce vrea el la DNA, aia ii fac si masaj. Procurorii vor sa ii faca doar ambitia lui Basescu".

REALITATEA.NET - Gigi Becali a facut o criza de nervi in direct din cauza retinerii lui Victor Piturca - VEZI VIDEO

Victor Piturca a fost ridicat astazi de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, care au emis mandat de aducere pe numele sau in dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde a urmarit un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte si Romania, avionul aterizand la Bucuresti la ora 16.20.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.