Surse din anturajul luptatorului de la Hollywood spun ca Jean-Claude Van Damme ar fi mancat bataie miercuri noaptea, intr-un club din Bucuresti.

Actorul se afla inca in Bucuresti, unde filmeaza pentru pelicula "2nd in command", turnata la Castel Film. In club, impreuna cu acesta se afla si Wesley Snipes , cealalta vedeta internationala care filmeaza in aceasta perioada in Romania.

VIATA DE NOAPTE

Este cunoscut faptul ca lui Van Damme ii place viata de noapte din Bucuresti, el fiind vazut in repetate randuri petrecand in cluburile de pe malurile Dambovitei. Surse din anturajul vedetei ne-au marturisit ca, miercuri seara, Jean Claude, a intrat intr-o altercatie cu un grup de rromi. Altercatie din care a iesit ciufulit. Se pare ca Van Damme, cunoscut in special pentru filmele de actiune, a avut nevoie si de ingrijiri medicale. Se pare ca el ar fi fost internat chiar in seara aceea la Spitalul Euroclinic din Bucuresti, o clinica privata si foarte exclusivista. Contactati telefonic cei de la Euroclinic ne-au raspuns sec: " Nici daca ar fi fost tratat la noi, tot nu v-am fi spus nimic".

BAIETI RAI

Tot in aceasta perioada un alt "baiat rau" al Hollywood-ului se afla la Bucuresti. Este vorba despre Wesley Snipes care turneaza, tot la Castel Films, pelicula "Razor's edge". Se pare ca Wesley se distra impreuna cu Van Damme in clubul cu pricina, dar nu stim daca a participat sau nu la "paruiala".

DOVEDIT DE UN BODYGUARD

Van Damme are antecedente. La inceputul anului 1998, actorul se afla intr-un club de striptease din Manhattan cand l-a suparat pe Chuck Zito, garda de corp a actorului Mickey Rourke, si a luat bataie de la acesta. Zito lucrase o perioada si pentru Van Damme. Dupa incident, a povestit ca vedeta l-a vorbit de rau. "Chuck este un om fara inima", ar fi afirmat actorul. "Nu i-am dat nici o sansa", a declarat dupa ce l-a dovedit pe fostul lui sef. "Este o persoana aroganta si nepoliticoasa", l-a descris Zito. "Daca nu as fi fost acolo, Chuck l-ar fi omorat", a povestit si Mickey Rourke.

VARIANTA OFICIALA

Bogdan Moncea, directorul executiv al casei de productie Castel Film, ne-a declarat ca Van Damme se afla inca in Romania. "Va sta in tara pana saptamana viitoare. Acum stiu ca se afla la filmare. Nu stiu ce face in timpul liber", ne-a declarat domnul Moncea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.