In urma discutiilor de la Casa Alba cu Obama, premierul israelian s-a declarat multumit ca „toate optiuniile sunt pe masa”, pentru impiedicarea Iranului de a-si dezvolta programul nuclear.

Premierul israelian aflat la Washington pentru o intrevedere cu Barack Obama a declarat ca Iranul "trebuie impiedicat sa dezvolte arme nucleare”.

Iranul avertizeaza: Israelul va fi "DISTRUS" daca va lansa un atac militar

Benjamin Netanyahu a criticat lipsa de rezultate a diplomatiei si a sanctiunilor impotriva Teheranului adaugand faptul ca Israelul nu va permite celor care doresc distrugerea statului evreu sa aiba mijloace pentru a face acest lucru.

Daca o sa atace Iranul, Israelul nu va avertiza SUA

„Suntem hotarati sa impiedicam dezvoltarea unei arme nucleare in Iran. Toate optiunile au ramas pe masa. Un Iran cu arme nucleare trebuie oprit!”
, a subliniat Netanyahu, potrivit realitatea.

Obama, gata sa intervina impotriva programului nuclear iranian

"Credem ca mai exista o sansa pentru o rezolvare diplomatica a acestei probleme. Stim cu totii ca este inacceptabil din punct de vedere al Israelului sa existe o tara care detine arma nucleara si ameninta cu distrugerea Israelului", a mentionat Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.