Sarah Palin nu a asteptat prea mult, pentru a-i da replica actritei Ashley Judd, care o acuza de macel al animalelor in Alaska, in campania realizata alaturi de organizatia Defenders of Wildlife. Raspunsul destul de evaziv, nu a multumit-o nici pe actrita si nici pe autoritatile ecologiste.
Guvernatoarea Alaskai a precizat in apararea sa doar ca se simte jignita de distorsionarea adevarul despre programele de management al vietii salbatice din zona.

“Campania publicitara lansata de acest grup de mediu mincinos distorsioneaza realitatea despre programele de management al vietii salbatice din Alaska. Faptele prezentate de ei sunt complet exagerat si departe de adevar. De aceea incurajez oamenii sa ia in considerare recordurile pozitive inregistrate in managementul vietii salbatice din Alaska”, a declarat Sarah Palin.

De asemenea potrivit HuffingtonPost, aceasta a caracterizat intreaga actiune a actritei a fi drept "ipocrita", ba mai mult o acuza ca prin minciuni si date masluite incearca sa stranga bani de la saracii americani, care oricum sunt in plina criza financiara.

Potrivit 9AM, Actrita americana Ashley Judd a atacat-o pe Sarah Palin, demarand o noua campanie de mediu alaturi de organizatia Defenders of Wildlife Action, ce-si propune sa apere lupii si ursii din zona guvernata de Palin. Pe langa spotul reprezentativ al campaniei, Defenders of Wildlife Action au lansat astazi si situl EyeOnPalin.org, care-si propune sa o monitorizeze pe Sarah Palin si actiunile ei de cruzime impotriva animalelor salbatice. Momentan pe site au fost monitorizati 878 de lupi ucisi din 2003 si 63 ucisi deja in aceasta sesiune.

Guvernatoarea Sarah Palin continua sa foloseasca metode extreme pentru a ucide ursii si lupii din Alaska, dorind sa elimine sute de exemplare prin programul din aceasta primavara. Aceasta a aprobat chiar sa fie ucisi puii de lup sau urs, chiar daca sunt prinsi in barlogul lor si nu au cum sa se apere, practica destul de controversata care a fost ilegala pana in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.