Actrita americana Ashley Judd a atacat-o pe Sarah Palin, demarand o noua campanie de mediu alaturi de organizatia Defenders of Wildlife Action, ce-si propune sa apere lupii si ursii, carora guvernatoarea Alaskai le-a pus gand rau.
“Sarah Palin a dat din nou startul macelului in randul vietii salbatice. Guvernatoarea a propus chiar un premiu de 150 de dolari pentru fiecare lup omorat, iar acum incurajeaza omorarea cat mai multor animale. A venit timpul sa oprim aceasta cruzime”, a declarat actrita, citata de Ecorazzi.

Pe langa spotul reprezentativ al campaniei, Defenders of Wildlife Action au lansat astazi si situl EyeOnPalin.org, care-si propune sa o monitorizeze pe Sarah Palin si actiunile ei de cruzime impotriva animalelor salbatice. Momentan pe site au fost monitorizati 863 de lupi ucisi din 2003 si 52 ucisi deja in aceasta sesiune.

Guvernatoarea Sarah Palin continua sa foloseasca metode extreme pentru a ucide ursii si lupii din Alaska, dorind sa elimine sute de exemplare prin programul din aceasta primavara. Aceasta a aprobat chiar sa fie ucisi puii de lup sau urs, chiar daca sunt prinsi in barlogul lor si nu au cum sa se apere, practica destul de controversata care a fost ilegala pana in 2008.

„Sunt ingrozita de faptul ca un politician ca Sarah Palin promoveaza cruzimea de acest fel si incurajeaza practici atat de primitive care nu au ce cauta intr-o America moderna” a comentat actrita Ashley Judd. In plus a adaugat ca este „mandra sa faca parte dintr-un asemea proiect alaturi de DWA, menit sa opreasca actiunile ingrozitoare ale guvernatoarei „.

Totodata pe cand unii stau cu ochii ca pe butelie pe controversata guvernatoare, Huffington Post scria intr-un articol publicat astazi, ca majoritatea republicanilor au spus in urma unui sondaj de opinie, ca si-ar dori ca partidul sa fi fost in intregime precum Sarah Palin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.