Un document secret al FBI care atesta existenta extraterestrilor a iesit la suprafata.

In 4 Aprilie, 1949, agentii speciali ai FBI au trimis o telegrama urgenta catre Edgar Hoover, in care spuneau ca mai multi oameni au fost martorii unei intalniri extraterestre, in momentul in care o nava spatiala a explodat deasupra muntilor, la nord de orasul Salt Lake City.

Sub titlul “Discuri Zburatoare”, documentul spune ca trei barbate: un militar si doi ofiteri de politie au vazut un obiect zburator care plana deasupra muntilor, in statul american Utah, dupa care acesta a explodat, scrie Daily Mail.

Incidentul a fost vazut si de cativa localnici, care au spus ca au vazut farfuria zburatoare mai devreme, in timp ce se invartea deasupra orasului.

  • OZN-urile din Mexic

Printre documentele secrete ale FBI, iesite la suprafata, se mai gaseste si un raport al agentului Guy Hottel, din 1950, care sustine ca extraterestrii au aterizat in orasul Roswell din Mexic. [Extraterestrii ne dau semnale?]

Erau obiecte rotunde, iar in fiecare din ele se aflau cate trei creature, cu fome umane, de 90 cm inaltime. Extraterestrii erau imbracati in haine metalizate”, scrie in raportul agentului FBI.


Autoritatile de la acea vreme si-au schimbat rapid povestea si au anuntat ca ceea ce vazusera erau de fapt baloane, iar cazul a fost inchis pana in anii '70 cand cativa militari implicati in acest caz au inceput sa vorbeasca despre cele vazute.

Potrivit unora, cadavrele extraterestrilor au fost recuperate de armata Americana pentru a li se face autopsia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.