Nu este o crima sa fii frumoasa si imbracata atragator, insa daca o intrebati pe americanca Debrahlee Lorenzana, aceste doua calitati te pot costa slujba.

Femeia in varsta de 33 de ani, o mamica singura, a fost concediata de la filiala Citibank unde muncea ca bancher, doar pentru ca era prea sexy, si colegii sai isi pierdeau concentrarea cand munceau in compania ei, scrie MSNBC.com.

Femeia a declarat ca managerii de sex masculin se plangeau intotdeauna din cauza tinutelor sale prea sexy: „M-au luat deoparte si mi-au spus ca nu am voie sa port haine stranse pe corp. Asta deoarece considerau ca ieseam prea mult in evidenta”,

Desi a facut o plangere angajatilor de la resurse umane acestia nu au fost foarte cooperanti, asa ca aa apelat la ajutorul unui avocat. Jack Tuckner, reprezentantul acesteia in instanta a declarat ca este vorba despre un caz concret de discriminare sexuala. „Poate ca nu se simteau confortabil in preajma ei pentru ca stiau ca n-ar fi rezistat mult fara sa-i faca avansuri. Asa ca au vrut s-o faca sa vina infasurata intr-un cort sau sa poarte burqa”, a declarat Tuckner.

Pozitia bancii este total neasteptata, reprezentantii Citibank declarand ca motivele concedierii sale au fost de natura profesionala.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.