Amy Wolfe, o femeie in varsta de 33 de ani din Pennsylvania, SUA, este indragostita pana peste cap de un Montagne-russe, cu care are de gand sa se marite.
Potrivit Discovery Magazine, Wolfe este cel mai recent caz dintr-o serie de indivizi care s-au insurat cu obiecte neanimate, de la Zidul Berlinului pana la Turnul Eiffel. Acest tip de comportament sexual are si un nume: objectum sexual, desemanand tendinta unei persoane de a fi atrasa si chiar de a se indragosti de obiecte neumane si chiar neanimate.

Femeia se bucura de o relatie sexuala “satisfacatoare” cu Montagne-russe-ul denumit “1001 Nachts”, construit dupa tematica “covorului magic”, iar acum planuieste sa-l ia de “sot”. La cei 33 de ani ai sai, Amy are parte de aproximativ 300 de curse pe an in carusel si foloseste fotografii ale acestuia pentru a se satisface singura, acasa, potrivit Descopera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.