O femeie din Suedia s-a maritat cu Zidul Berlinului, de care s-a indragostit "de la prima vedere" inca de cand era copila, relateaza The Sun.
"Cuplul" si-a legalizat "dragostea" in fata prietenilor apropiati si a familiei, in urma cu 29 de ani. Pentru Eija-Riitta, care dupa casatorie si-a luat numele de Berliner-Mauer, daramarea Zidului Berlinului, in anul 1989, a fost o adevarata drama, femeia considerand ca sotul ei a fost mutilat. Totusi, ea nu ar da Zidul Berlinului pe Marele Zid al Chinei, care i se pare mult prea subtire, nefiind la fel de "sexy" ca sotul ei din Germania.

Eija-Riitta Berliner-Mauer povesteste ca si-a vazut prima oara "sotul" la televizor, pe cand avea doar sapte ani. A inceput sa colectioneze fotografii cu el si sa-si economiseasca toti banii pentru a-l vizita. La cea de-a sasea vizita, in 1979, "cuplul" si-a legalizat "dragostea" in fata prietenilor apropiati si a familiei, iar Eija si-a schimbat numele in Berliner-Mauer. Femeia, in varsta de 54 de ani, spune ca obiectele i se par mult mai atragatoare decat barbatii, relateaza The Sun. "Obiectele lungi, subtiri, cu linii orizontale mi se par foarte sexy. Marele Zid al Chinei este foarte atractiv, dar este prea subtire - sotul meu este mai sexy. Nu caut sa fiu doar eu satisfacuta. Imi doresc ca si partenerul meu sa simta placere in momentul in care facem dragoste", spune Eja, care, paradoxal, este inca virgina.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.