Social 26 Martie 2019 15:12 de Clara Vacaru
Oboseala pare a fi boala acestui secol. Intalnim, la orice pas, persoane care sunt vesnic epuizate din varii motive si care par sa nu isi mai revina niciodata. Ritmul modern de viata - dorinta de a sti cat mai mult din toate, obiceiul de a sta ore/zile intregi pentru a urmari seriale, de a munci peste program si de a ne stresa din orice - are un mare dezavantaj: duce la sentimentul de oboseala continua. Si, din pacate, de multe ori in cazul persoanelor obosite psihic, somnul nu ajuta mereu. Iata cateva indicii care arata ca ar trebui sa iei o pauza de la activitatile care te epuizeaza si sa ai mai multa grija de mintea si de sufletul tau.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.