Social 2 Iunie 2015 15:54
Patrunjelul este o planta mediteraneeana, care, pe langa gustul vibrant si delicios, are multiple beneficii pentru sanatate, ce nu ar trebui ignorate. Este folosit de mai mult de 2.000 de ani, fiind una din cele mai populare plante din lume. Cel mai frecvent, este utilizat pentru a conferi savoare sau pentru a imbunatati prezentarea anumitor feluri de mancare. Folosind ierburi si condimente ca patrunjelul in bucatarie este o modalitate foarte buna de a stimula gustul si aspectul unui fel de mancare fara a adauga sodiu, dar si o modalitate de a furniza substante nutritive suplimentare. Medicalnewstoday.com si naturalalternativeremedy.com demonstreaza beneficiile pe care patrunjelul le are asupra sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.