Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Nu este doar un simplu condiment! Testeaza proprietatile de vindecare ale PATRUNJELULUI

Valoare nutritionala

1/10

Previne cancerul

2/10

Protejeaza inima

3/10

Combate aparitia diabetului

4/10

Intareste sistemul imunitar

5/10

Asigura sanatatea oaselor

6/10

Sustine procesul de detoxifiere

7/10

Reduce inflamatiile

8/10

Trateaza infectiile tractului urinar

9/10

Are proprietati antibacteriene

10/10

Patrunjelul este o planta mediteraneeana, care, pe langa gustul vibrant si delicios, are multiple beneficii pentru sanatate, ce nu ar trebui ignorate. Este folosit de mai mult de 2.000 de ani, fiind una din cele mai populare plante din lume. Cel mai frecvent, este utilizat pentru a conferi savoare sau pentru a imbunatati prezentarea anumitor feluri de mancare. Folosind ierburi si condimente ca patrunjelul in bucatarie este o modalitate foarte buna de a stimula gustul si aspectul unui fel de mancare fara a adauga sodiu, dar si o modalitate de a furniza substante nutritive suplimentare. Medicalnewstoday.com si naturalalternativeremedy.com demonstreaza beneficiile pe care patrunjelul le are asupra sanatatii.

Ultima ora din Social pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe