Oricine iubeste ciocolata ar trebui sa stie ca in lume exista 10 orase faimoase pentru productia lor de ciocolata. Descopera-le si planuieste-ti calatoria!

Intreg tinutul belgian este paradisul oricarui iubitor de ciocolata: 12 fabrici de ciocolata , 16 muzee de ciocolata si mai mult de 2.100 de magazine de ciocolata!

Si cu toate acestea, orasul Bruxelles intrece orice imaginatie.. de ciocolata. Acest oras este gazda a doua din cele mai mari companii producatoare de ciocolata din lume, Godiva si Leonidas, si a multor magazine speciale destinate acestei fantezii dulci. Aici se gasesc toate tipurile de ciocolata, insa cele mai bune sunt pralinele. De fapt, aici s-au creat primele praline din lume, in 1912, de catre Jean Neuhaus. Daca sunteti in Bruxelles, nu trebuie sa ratati Musee du Cocao et du Chocolate unde puteti descoperi cum este ciocolata facuta.

Cele mai bune magazine de unde puteti cumpara ciocolata?

"Capitala Mondiala a ciocolatei" este plina de magazine, care mai de care. Grand Sablon, o mica piata din inima orasului, gazduieste unele din cele mai bune magazine: Wittamer, Pierre Marcolini, Neuhaus, Godiva, Leonidas si Zaabar. Nicio vizita in Bruxelles nu ar trebui sa omita o scurta vizita la Mary, fondat in 1919, cunoscut drept magazinul favorit al Familiei Regale belgiene, inca din 1942.

spania, sua, turism, vacanta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.