wall-street.ro și start-up.ro organizează pe 13-14 iunie la Hotel Sheraton evenimentul reConstruct Forum 2023 - State of Real Estate - Build for the Future, în care experți din domeniul imobiliarelor și urbanismului vor discuta despre transformarea modernă a orașelor.

reConstruct Forum 2023 realizează o radiografie a pieței imobiliare la jumătatea anului, dar va pune în discuție și cele mai importante teme ale anului când vine vorba de transformarea urbană.

reConstruct Forum 2023 este organizat în două zile. Pe 13 iunie se va pune accent pe piața imobiliară și provocările acesteia, iar pe 14 iunie vom discuta despre dezvoltarea orașelor într-un mod sustenabil și modern, pornind de la comunitate și ajungând la autorități publice.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

13 iunie - Este 2023 un an bun pentru imobiliare?

Prima zi de reConstruct va aduce în discuție starea la zi a pieței imobiliare: Ce se întâmplă cu prețurile? Cât mai cresc dobânzile? Ce tipuri de locuințe se mai construiesc? Este un an bun să ne cumpărăm o locuință? Cât mai cresc prețurile construcțiilor? Avem cu cine construi și la ce calitate?

Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le vom adresa invitaților noștri, reprezentanți ai autorităților, dezvoltatori, companii de construcții, arhitecți și nu, numai, care se vor lua la trântă temele evenimentului nostru:


 • Provocările celor care construiesc

 • Tendințele în construcții în 2023

 • Cum finanțăm visul românilor de a avea o casă?

Pentru a ne ajuta cu răspunsurile la toate dilemele noastre, au confirmat deja prezența:


 • Stelian Bujduveanu - Viceprimarul General al Municipiului București

 • Bogdan Doicescu - CEO Bog'Art

 • Oana Bădărău - Avocat, PeliPartners

 • Maurizio Mesa Gomes - CEO Cordia România & Spania

 • Adrian Cordîrlașu - Vicepreședinte CFA România

 • Sorin Ioan Blaga - CEO Liebrecht & wooD România

 • Anca Bidian - Fondator & CEO KIWI Finance

 • Răzvan Puchici - Senior Managing Partner Cumulus

Citeste si:
Descoperă Belgia prin orașele sale medievale. Informații și detalii...
Descoperă Belgia prin orașele...

14 iunie - Regenerarea orașelor

Ziua a 2-a de la reConstruct Forum 2023 se va concentra pe transformarea și reconstrucția orașelor. Principalele teme de discuție vor fi:


 • Regenerarea urbană și orașele verzi

 • Cartierul - urban hub pentru viitor

 • Mobilitate și trafic în orașe

Temele vor continua abordarea din prima zi a evenimentului și vor pune pe tapet cele mai importante discuții pentru reconstrucția orașelor într-un mod care să fie înspre cetățean.

Astfel, vom discuta nu doar despre trafic și mașini, construcții și evoluții rezidențiale, ci despre oameni și cum putem face din oraș un loc unde calitatea vieții să crească. De asemenea, evenimentul se va concentra pe ideea de comunitate și cum poți face dintr-un cartier punctul central al vieții unui om, un adevărat urban hub.

Citeste si:
Horoscopul lunii Decembrie 2023: Află ce îți rezervă astrele în...
Horoscopul lunii Decembrie...

În plus, evenimentul va încerca să rezolve ecuația complicată a mobilității și traficului în orașele din România - care sunt soluțiile sustenabile și eficiente care să împace nevoia de transport public, mașina personală, biciclete și mersul pe jos.

Speakeri confirmați în ziua a 2-a


 • Mihai Păduroiu, CEO Office Division, One United Properties

 • Maria Jianu, Commercial Real Estate Manager, Genesis Property

 • Anamaria Gram, Consilier Primăria Generală a Bucureștiului, coordonator al grupului pentru calitatea aerului în cadrul Primăriei Municipiului bucurești

 • Radu Mihaiu, Primar Sectorul 2, București

Mai mulți speakeri vor fi confirmați în această săptămână. Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 aici.

Partenerii evenimentului sunt Genesis Property, Cometex, One United Properties, Liebrecht & wooD, Bog’Art, nHood, Autonom și imod Flowers.

Citeste si:
reConstruct Forum 2023: de ce cartierul poate fi hub-ul urban al...
reConstruct Forum 2023: de ce...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iunie 2023 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.